.

Prosedur Darurat Tirus Flat Audi A2020 4

Sparky Express

Prosedur Darurat Tirus Flat Audi A2020 4, Kepiye

Yen sampeyan ban ban ing Audi A2020 4:

  • Parkir kendaraan sabisa-bisa saka lalu lintas sing obah, ing permukaan sing angel.
  • Setel rem parkir
  • Nguripake lampu bahaya
  • Yen ana penumpang ing kendaraan sampeyan, ayo padha metu lan pindhah menyang papan sing aman.

iklan

Peralatan Tirus Flat Audi A2020 4

Ing kendaraan sampeyan, sampeyan kudu duwe kit alat kendharaan, ban mobilitas ban lan jack kendaraan, dununge ing kompartemen koper ing sangisore tutup lantai kargo (trunk).

Kit alat kendaraan Audi A2020 4 ana ing sangisore lantai kargo ing bagasi.
  • Kanggo mbukak kamar ngarep, narik tutup lantai kargo nganggo tali (1).
  • Kanggo mbukak ruangan mburi, angkat lantai kargo nganggo gagang plastik (2).
  • Gandheng gagang plastik menyang segel kompartemen koper (2) utawa,
  • Kanggo nyopot lantai kargo kanthi lengkap, tarik menyang sisih mburi ing gagang plastik (2).
  • Yen kendaraan sampeyan duwe ban cadhangan, putar gagang jarum jam lan copot ban cadhangan.
  • Copot lantai kargo sadurunge nutup timah ing bagasi sampeyan.

Gumantung saka peralatan kendaraan, kit alat kendharaan, kit mobilitas ban, lan kompresor bisa uga ana ing sangisore tutup liyane sing dijamin nganggo rodha tangan.

Yen kendaraan sampeyan duwe jack ing tas panyimpenan, tas jack dijamin nganggo tali dasi ing kompartemen koper lan kudu diamanake maneh kanthi cara sing padha sawise digunakake.

Nggunakake Kit Mobilitas Ban Audi A2020 4

Iki jinis  ndandani ban warata (inflasi kanthi slime) mung digunakake kanggo sementara. Ganti ban sing rusak sanalika bisa. Yen ban ditusuk karo barang sing landhep kayata paku, aja nyopot obyek kasebut ing ban kasebut. Kit mobilitas ban bisa digunakake ing suhu paling endhek (-4 ° F) utawa (-20 ° C).

Kit mobilitas ora bisa digunakake yen:

  • ingban warata duwe potongan utawa tusukan luwih gedhe tinimbang 0.16 in (4mm)
  • pelek wis rusak
  • sampeyan wis nyopir kanthi tekanan sithik banget utawa ora ana ing ban sing kena pengaruh.

Cara ndandani ban Audi A2020 4 sampeyan

Komponen kit mobilitas Audi A2020 4.

Sambungan kit mobilitas Audi A2020 4

Nyiyapake kit mobilitas ban

  • Bukak tutup kompresor (2)
  • Copot konektor (4) lan selang tekanan kanthi pengukur tekanan saka omah (5)
  • Sambungake selang tekanan kompresor (5) menyang flange (6) ing botol segel ban (1)
  • Lebokake botol segel kanthi flange ing sisih ngisor menyang bukaan (3) ing tutup kompresor
  • Copot tutup katup saka ban sing rusak
  • Pasang selang pengisi (9) ing katup (7)
  • Sambungake colokan (4) menyang stopkontak ing kendaraan
  • Nguripake kontak kontak
  • Pindhah saklar (8) ing kompresor menyang posisi ing (I)
  • Inflasi ban nganti 29 psi (200 kPA) lan 36 psi (250 kPA) banjur waca tekanan ing pangukur kasebut.
  • Yen tekanan ora digayuh, copot selang pengisi. Drive alon-alon udakara 33 ft (10 m) maju utawa mbalikke supaya sealant bisa disebar kanthi rata ing njero ban
  • Inflate ban maneh
  • Pasang stiker sing ujar "maks 50 mph (maks 80 km / jam) sing disedhiyakake karo kit mobilitas ban, ing kaca ngarep sampeyan, ing bidang visi sampeyan
  •  Mungkasi kendharaan sawise nyopir 10 menit lan priksa tekanan ban
  • Yen tekanan ban luwih murah tinimbang 19 psi (130 kPA), mula ban kasebut rusak banget. Aja terus nyopir.

Ngganti ban ing Audi A2020 4 sampeyan

  • Setel rem parkir
  • Pilih posisi "P"
  • Nalika narik trailer, nyopot trailer saka kendaraan sampeyan
  • Lay kit alat kendaraan
  • Pateni kobongan

Mbusak tutup

Bolt roda Audi 2020 nganggo tutup

  • Geser klip plastik saka kit alat kendharaan ing tutup nganti wis dipasang.
  • Copot tutup nganggo klip plastik.

Loosen rodha

Loosen rodha ing Audi A2020 4

  • Geser kunci roda saka kit alat kendharaan tekan bolt.
  • Geser setir udakara siji menyang kiwa. Kanggo entuk torsi sing dibutuhake, tahan pungkasan kunci pas roda. Yen samberan roda ora ngeculake, penet kanthi tliti ing kunci roda kanthi sikil sampeyan. Tahan kendharaan kanthi aman nalika nindakake iki lan priksa manawa sikil sampeyan stabil.

Ngunggahake kendharaan

Tandha panel Audi A2020 4

 Posisi Audi A2020 Sill saka jack kendaraan

  • Selehake jack kendaraan saka kit alat ing permukaan sing kuwat. Gunakake dhukungan sing stabil lan stabil yen dibutuhake. Ing papan sing lunyu kayata kothak, sampeyan mesthi kudu nggunakake pad sing ora lunyu kayata tikar karet.
  • Temokake tandha ing ambang sing paling cedhak karo ban warata sing kudu diowahi. Ing mburine tandha, ana titik angkat ing sisih pinggir jack jack kendaraan.
  • Putar rodha tangan kanggo ngunggahake jack kendharaan (1) ing sangisore titik angkat ing sisih pinggir nganti krenjang ing jack nutupi kedudukane kendaraan.
  • Selarasake jack kendaraan supaya krenjang (1) nutupi kedudukane lan dhasar (2) wis rata ing lemah. Basis (2) kudu langsung ing sangisore titik sing dipasang.
  • Pasang engkol ing jack rodha kanthi masang engkol menyang bolongan ing rodha tangan. Nguripake engkol ngiwa utawa nengen kanggo ngamanake.
  • Terus angkat jack kendaraan nganggo engkol nganti rodhane ucul saka lemah.

Nyopot lan masang rodha

Soket hex internal Audi A2020 Wheel 4 kanggo muter baut.

 Pin Alignment Wheel Audi A2020 4 ing bolongan ndhuwur.

Mbusak rodha

  • Copot bolt ndhuwur kanggo nggunakake soket hex ing obeng saka kit alat Audi A2020 4 lan pasang ing permukaan sing resik.
  • Pasang pin alignment saka alat sampeyan ing bolongan bolt rodha kosong kanthi tangan
  • Copot sisa rodha
  • Copot rodha, nalika pin alignment tetep ana ing bolongan ndhuwur.

Nginstal rodha (mangga ati-ati karo ban arah!)

  • Geser roda liwat pin alignment
  • Pasang bolt roda lan kencengi alon-alon nggunakake soket hex.
  • Copot pin alignment lan kencengake bolt roda sing isih ana
  • Kencengake bolt roda ing pola diagonal kanthi nggunakake kunci roda
  • Sabuk roda kudu resik lan ngeculake lan gampang dikencengi. Priksa permukaan kontak kanggo rodha lan hub. Bahan cemar ing permukaan kasebut kudu dicopot sadurunge dipasang rodha.
  • Priksa manawa baut rodha sampeyan wis torsi nganggo kunci torsi menyang torsi bolt rodha sing dibutuhake kanggo Audi A2020 4 miturut manual pemilik.

Ban cadhangan sing bisa dibuwang

Ban cadhangan sing bisa diluncurake mung digunakake kanggo jangka pendek. Coba ban rusak lan priksa manawa diganti dening dealer Audi resmi utawa Facility Service Audi, sanalika bisa.

Ana sawetara watesan panggunaan ban cadhangan sing bisa diluncurake. Ban cadhangan sing bisa diluncurake wis dirancang khusus kanggo jinis kendaraan sampeyan. Aja ngganti karo ban sing bisa diluncurake saka jinis kendaraan liyane.

Ban sing bisa diluncurake ana ing kompartemen koper Audi A2020 4 (ing bagasi), ing sangisore tutup kargo.

Mbusak ban sing bisa diluncurake:

  • Angkat lantai kargo nggunakake gagang
  • Nguripake roda tangan ing arah jarum jam lan nyopot
  • Copot ban sing bisa rubuh

Sampeyan kudu ngebaki ban sing bisa diluncurake sadurunge digunakake.

Inflasi ban sing bisa diluncurake:

  • Copot tutup katup saka ban cadhangan sing bisa diluncurake
  • Kencengi selang kompresor ing ban sing bisa diluncurake
  • Sambungake selang kompresor menyang soket kendaraan banjur uripake
  • Ayo kompresor mlaku nganti tekan rega sing ditemtokake ing tekanan ban
  • Sekrup tutup katup ing endhas katup

Baliake ban cadhangan sing bisa dibuwang menyang disimpen:

  • Kanggo ngeculake hawa, putarake tutup katup
  • Putar maneh tutup klep yen udhara dibebasake
  • Ngenteni pirang-pirang jam sadurunge masang ban sing bisa diluncurake ing rodha cadhangan uga. Mung banjur bakal dilipat mudhun kanthi lengkap supaya sampeyan bisa nyimpen kanthi aman.
  • Sekrup tutup katup ing endhas katup
  • Aman ban sing bisa diluncurake nganggo rodha tangan
  • Gulung tutup lantai kargo menyang papane maneh.

Rumit banget? Apa sampeyan entuk ban datar ing Audi A2020 4? Nelpon Sparky Express ing (647) -819-0490 lan kita bakal instal roda cadhangan sampeyan, utawa uga ndandani ban flat sampeyan ing endi sampeyan! Kita nyedhiyakake pitulung ing pinggir dalan kanthi panjaluk, ora dibutuhake anggota. Kita pitulungan pinggir dalan layanan kasedhiya kanggo Audi A2020 taun 4 ing Pickering, Ajax, Whitby, Oshawa, Markham lan Toronto, Ontario.

.