.

Spesifikasi Torsi Roda Bolt Audi A2020 Sedan 3

Sparky Express

Spesifikasi Torsi Roda Bolt Audi A2020 Sedan 3

Spesifikasi pengencang bolt roda kanggo Audi A2020 Sedan taun 3 yaiku 90 ft lbs (120 Nm), saben Manual Pemilik Audi A2020 Sedan. Supaya bisa ngeculake utawa ngencengi baut roda Audi A3 taun 2020, bolt kudu resik lan bebas karat. Priksa lumahing kontak kanggo rodha lan hub. Bahan cemar, karat utawa rereget apa wae ing permukaan kasebut kudu diresiki sadurunge dipasang rodha. Kanggo torsi rodha kanthi bener, gunakake kunci torsi sing dikalibrasi kanthi bener.

Spesifikasi Torsi Roda Bolt Audi A2020 3 - gambar postingan blog

Nalika ngeterake rodha ing Audi A2020 taun 3, kendharaan kudu di cekel nggunakake peralatan sing aman lan aman. Nalika torching setir, rodha sing sampeyan obah meh meh nutul lemah (nanging ora rampung ing lemah) kanggo ngindhari torsi palsu. Yen rodha muter nalika muter bolt, sampeyan bisa nyetop muter kanthi nggunakake keselak roda utawa blok sing dipasang ing sangisore arah roda.

Warnings:

  1. Ora nggunakake peralatan jacking sing tepat ing titik jacking sing tepat, bakal nyebabake kendaraan ambruk, sing bakal nyebabake cilaka lan karusakan ing Audi A2020 Sedan 3 sampeyan.
  2. Aja kakehan torsi, aja nganti mudhun torsi rodha sampeyan. Torsi sing akeh banget nyebabake bolt bisa rusak, bantere rodha sing mudhun kanthi banter bisa uga nyebabake rodhane mati nalika nyopir.
  3. Kabeh bolt kudu diresiki kanthi bener lan ora ana rereget utawa karat, lan benang ing bolt sampeyan kudu bebas utawa rusak.
  4. Nalika nginstal rodha, priksa manawa bolongan ing pelek kasebut diantrekake kanthi sampurna karo bolongan sing ana ing disk.
  5. Priksa manawa sadurunge nyopot rodha, kabeh bolt wis dicopot. Aja "palu" roda nganggo palu logam yen rodhane dicekel ing Audi A 2020 Sedan 4 sampeyan.

Kapan sampeyan butuh Spesifikasi Torsi Bolt Wheel Audi A2020 3?

Yen sampeyan nindakake apa wae jinis pekerjaan ing Audi A2020 Sedan taun 3 sing mbutuhake roda kudu dicopot, utawa yen sampeyan duwe ban warata lan pitulungan pinggir dalan panyedhiya teka mbantu sampeyan (kayata kanggo mbenakake ban sing rata, utawa masang roda cadhangan sampeyan yen sampeyan duwe ban sing rata), priksa manawa gembong ing rodha asline utawa roda cadhangan dipasang kanthi bener kanggo spesifikasi sing disaranake pabrikan 90 ft lbs (120 Nm).

Penafian: informasi sing diwenehake ing kaca iki babagan setelan torsi bolt setir Audi A2020 3 diklumpukake saka manual Pamilik Audi A2020 Sedan 3. Disaranake sampeyan mriksa maneh torsi bolt roda Audi A2020 3 kanthi Manual Pamilik, sadurunge nerusake. Yen sampeyan ilang Manual Pamilik, sampeyan bisa entuk versi digital kanthi online.

iklan

Apa sampeyan golek torsi baut roda taun Audi / model liyane?

Yen sampeyan duwe taun / model Audi sing beda, sampeyan bisa ngunjungi Grafik Torsi Bolt Wheel Wheel kaca, utawa kanthi gampang search situs web kita kanggo model tartamtu.

.