.

Prosedur Mulai Langsung Audi A2020 3

Sparky Express

Aman Ngedongkrak: Prosedur Wiwitan Langsung Audi A2020 3

Yen dibutuhake, mesin bisa diwiwiti nganggo batere kendaraan liyane. Elinga yen kanggo kendaraan Audi nganggo drive hibrida plug-in, titik sambungan kanggo kabel start jump beda-beda.

Yen mesin ora diuripake amarga batere kendaraan wis entek, sampeyan bisa mlumpat wiwitan kendharaan Audi A2020 3 nggunakake kendaraan liyane, utawa nggunakake paket booster batere mobil, prosedur pungkasan iki dikenal minangka ngedongkrak batere. Kabel wiwitan Langsung sing bener lan pengetahuan sing kuat babagan sistem listrik kendaraan sampeyan dibutuhake kanggo ngrampungake prosedur wiwitan Langsung ing Audi A2020 3 sampeyan.

iklan

Langsung kabel wiwitan

mung nggunakake kabel wiwitan Langsung kanthi diameter sing cukup gedhe. Elingi spesifikasi pabrike ing Manual Pamilik Audi A2020 3 sampeyan. Mung gunakake kabel start jump kanthi clamp terminal terisolasi!

Piweling!

Batere sing wis lemes bisa beku ing suhu udakara 32ºF (0ºC). Yen batere kendaraan wis beku, kudu dicelup sadurunge nyambungake kabel wiwitan. Yen ora cair, risiko bledosan lan kobongan kimia bakal saya gedhe. Sawise miwiti kendaraan, coba menyang Facility Service Audi sing sah kanggo mriksa batere. Waca peringatan ing Manual Pamilik Audi A3 nalika digunakake ing kompartemen mesin. Ngalahake kabel wiwitan Langsung kanthi salah ing Audi A2020 taun 3 bisa nyebabake batere kendharaan njeblug lan nyebabake cilaka pribadi lan karusakan kendaraan.

  • Kanggo kendaraan nganggo plug-in hybrid drive, sampeyan ora kudu langsung miwiti nganggo kendaraan sampeyan. Iki bisa nyebabake sistem kerusakan sing signifikan ing kendaraan sampeyan!
  • Kanggo kendaraan nganggo batere ing kompartemen mesin, Kanggo nyuda resiko kobongan kimia, aja nganti bungkuk batere kendaraan!
  • Kabel wiwitan bisa nyebabake kerusakan sistem listrik kendharaan yen ora nyambung kanthi bener!

Tips Mulai Audi A2020 Langsung 3:

  • Mesthi ora ana kontak ing antarane kendaraan, utawa voltase bisa mili nalika nyambungake terminal positif lan ngeculake batere kendharaan sing nyedhiyakake wiwitan.
  • Batere kendharaan sing dikuras kudu disambungake kanthi bener karo sistem listrik.
  • Pateni kabeh peralatan listrik sing ora dibutuhake.

Langsung Miwiti Drive Konvensional 2020 Audi A3

Yen sampeyan duwe drive konvensional Audi A2020 taun 3 (dudu hibrida), batere kendharaan dununge ing sisih kiwa ngarep kompartemen mesin. Bukak tutup kanggo ngakses terminal positif batere kendaraan.

Kompartemen Mesin Audi A2020 3, nyambungake kabel wiwitan kanggo baterai batere.

Prosedur kanggo nyambungake kabel start jump sing diterangake ing ngisor iki, dirancang kanggo mbantu miwiti drive konvensional Audi A2020 3:

Ancang-ancang 

  1. Setel panggang parkir lan pasang tuas pamilih ing posisi "P".
  2. Pateni ignition lan peralatan listrik ing kaloro kendaraan kasebut.

Nyambung / nyopot kabel wiwitan wiwitan.

  1. Gulung tutup batere munggah
  2. Klem mburi kabel wiwitan mlumpat abang menyang terminal positif (1) ing kendaraan sampeyan.
  3. Klem ing sisih mburi kabel wiwitan mlumpat abang menyang terminal positif (2) ing batere kendaraan sing nyedhiyakake wiwitan lompatan.
  4. Klem mburi ireng wiwitan kabel jump sing luwih apik menyang titik dhasar, utawa menyang terminal negatif batere (3) ing kendaraan sing nyedhiyakake arus.
  5. Capit pucuk kabel wiwitan ireng liyane ing titik dhasar (4) kendaraan sampeyan.
  6. Rute kabel wiwitan Langsung kanthi cara supaya ora bisa kejiret ing bagean sing obah ing kompartemen mesin.

Miwiti mesin

  1. Miwiti dhisik mesin ing kendaraan sing menehi muatan lan supaya ora mlaku.
  2. Saiki wiwiti mesin ing drive konvensional Audi A2020 taun 3 lan ngenteni 2 utawa 3 menit nganti lancar.
  3. Yen mesin sampeyan ora urip, mungkasi prosedur wiwitan sawise 10 detik banjur baleni maneh udakara 30 detik.
  4. Ing kendaraan sing lagi mlumpat, ngalihake kipas pemanas lan defroster jendhela mburi kanggo nyuda pucuk voltase sing bisa kedadeyan nalika nyopot kabel jumper. Lampu utama kudu dipateni.
  5. Nalika mesin mlaku, copot kabel kanthi urutan mbalikke saka cara nginstal. Priksa manawa kabel ora kejiret ing komponen mesin sing obah.
  6. Gulung tutup maneh ing batere kanthi bener.
  7. Pateni kipas pemanas lan defroster jendela mburi.

Piweling!

  • Aja ndemek bagean sing ora terisolasi saka klem terminal. Kabel kasebut uga ora bisa kontak karo komponen kendaraan sing nindakake listrik nalika disambungake menyang terminal positif. Iki bisa nyebabake sirkuit cendhak. 
  • Colokan sel batere ora dibukak.
  • Terus diobong sumber (kayata geni sing mbukak, ngobong rokok, lan sapiturute) adoh saka batere kendaraan kanggo nyuda risiko bledosan.
  • Rute kabel wiwitan supaya ora bisa kejiret ing bagean sing obah ing kompartemen mesin liyane.
  • Aja nggunakake terminal negatif ing batere kendaraan kanggo miwiti cepet. Malfungsi bisa uga ana ing sistem listrik kendharaan.
  • Elinga yen proses panyambungan sing dijelasake kanggo kabel wiwitan diwiwiti kanggo nalika kendaraan sampeyan lagi miwiti.
  • Priksa manawa klem terminal positif sing gegandhengan duwe kontak sing cukup karo logam.

Rumit banget? Hubungi Sparky Express ing (647) -819-0490 kanggo mlumpat miwiti Audi A3 sampeyan ing Toronto, Markham, Pickering, Ajax, Whitby lan Oshawa, Ontario, Kanada!

Langsung Miwiti Audi A2020 3 nganggo drive hibrida plug-in

Tulung dicathet: ing bagean iki, istilah "batere kendaraan" nuduhake batere 12V ing Audi A2020 Plug-In Hybrid Drive 3.

Audi A2020 Plug-In Hybrid Drive 3 sampeyan dilengkapi siji batere kendaraan lan siji batere voltase dhuwur.

Drive hybrid plug-in Audi A2020 3, konektor kanggo charger utawa kabel wiwitan.
Yen batere kendharaan ing Audi A2020 Plug-In Hybrid Drive tahun 3 wis dicelup, bisa diisi nganggo pangisi daya sing cukup, utawa sampeyan bisa mlumpat nganggo kendaraan nganggo kendaraan liyane utawa paket booster batere, kanthi cara sing padha kendharaan konvensional.
  • Bukak tutup
  • Copot tutup kothak sekering (8) kanggo ngakses terminal positif (+)
  • Klem klem terminal saka piranti sing diisi daya utawa saka kabel wiwitan Langsung menyang positif lan awak menyang titik dhasar, kanthi urutan sing padha kaya sing dijelasake ing ndhuwur, ing bagean sadurunge.

Pènget!

Sampeyan ora kudu miwiti nganggo Hybrid Drive Audi A2020 Plug-in 3. Iki bisa nyebabake kerusakan sistem listrik ing kendaraan sampeyan!

Model Audi RS Langsung Miwiti

Loro-lorone kabel wiwitan kudu disambungake kanthi urutan sing bener.

Mesin kompartemen Model Audi A2020 RS 3, konektor kanggo kabel pangisi daya utawa kabel wiwitan

Model Audi A2020 RS 3 cara nyambungake kabel wiwitan. Poin Jumpstart dununge ing sisih kiwa kompartemen mesin kendharaan lan dudu batere kendaraan. Bukak tutup terminal positif. 

Ancang-ancang

  1. Setel rem parkir lan pasang tuas pamilih ing posisi "P".
  2. Pateni ignition lan peralatan listrik ing kaloro kendaraan kasebut.

Nyambung / nyopot kabel wiwitan wiwitan

  1. Bukak tutup ing terminal positif.
  2. Klem mburi kabel wiwitan mlumpat abang menyang terminal positif (1)
  3. Klem ing sisih mburi kabel wiwitan mlumpat abang menyang terminal positif (2) ing batere kendaraan sing nyedhiyakake wiwitan lompatan.
  4. Klem mburi ireng wiwitan kabel jump sing luwih apik menyang titik dhasar, utawa menyang terminal negatif batere kendaraan ing kendaraan sing nyedhiyakake wiwitan.
  5. Klem ing sisih liyane kabel wiwitan ireng kanggo titik dhasar ing kendaraan sampeyan.
  6. Rutake kabel start jump supaya ora bisa dicekel ing bagean sing mindhah ing kompartemen mesin.

Miwiti mesin

  1. Miwiti dhisik mesin ing kendaraan sing menehi muatan lan supaya ora mlaku.
  2. Saiki wiwiti mesin ing kendaraan nganggo batere sing wis entek lan enteni rong nganti telung menit nganti lancar.
  3. Yen mesin ora diwiwiti, mungkasi prosedur wiwitan sawise 10 detik banjur baleni maneh sawise 30 detik.
  4. Ing kendaraan sing lagi diwiwiti, ngalihake kipas pemanas lan defroster jendhela mburi kanggo nyuda pucuk voltase sing bisa kedadeyan nalika nyopot kabel jumper. Lampu utama kudu dipateni.
  5. Kanthi mesin kasebut mlaku, copot kabel kanthi urutan mbalikke sing dipasang.
.