.

Pengaturan Torsi Roda Lug Roda Acura MDX 2020

Sparky Express

Apa setelan torsi kacang lug roda kanggo Acura MDX 2020?

94 pon ∙ ft (127 N ∙ m, 13.0 kgf ∙ m)

Kapan sampeyan butuh informasi iki?

Apa sampeyan ngganti ban sing rata, sampeyan ngganti roda, utawa jinis karya sing mbutuhake sampeyan nyopot rodha ing Acura MDX 2020, sampeyan kudu nggunakake torsi kacang roda sing disaranake pabrikan kanggo kendaraan sampeyan. Kanggo ngencengi kacang roda kanthi bener menyang spesifikasi sing disaranake pabrikan - 94 pon ∙ ft (127 N ∙ m, 13.0 kgf ∙ m) - sampeyan butuh kunci torsi sing akurat. Priksa manawa kacang rodha diobong nalika rodhane "ing awang-awang" nanging kendharaan wis diturunake, tegese rodhane kudu cedhak karo lemah, meh bisa nutul lemah utawa trotoar. (gunakake cekik rodha kanggo mungkasi rodha muter nalika ngobati kacang utawa baut) Iki kanggo njamin maca torsi palsu lan setelan rodha sing pas.

PARNGET! Ora nggunakake peralatan jacking, alat, lan nut rod lug sing tepat utawa teknik tort bolt bisa uga nyebabake cilaka lan karusakan kendaraan! Kacang lug utawa torsi bolt sing tepat penting banget kanggo mesthekake yen rodhane wis dipasang kanthi bener ing kendaraan. Yen ana rodhane dicopot lan dipasang maneh ing kendharaan, kacang / bolt lug kudu dienggo nggunakake kunci torsi sing dikalibrasi kanthi bener nggunakake soket tembok jero enem sisi (hex). Sawise 25 mil (40 km), priksa torsi kacang / bolt kanggo mesthekake yen kabeh kacang lug / bolt dipasang kanthi bener ing rodha kasebut.

Setelan torsi kacang roda sing ditampilake ing kaca iki wis diklumpukake saka Manual Pamilik kanggo Acura MDX 2020 sampeyan, diterbitake dening Acura Canada.

Sparky Express nyedhiyakake kaya ing ngisor iki layanan kanggo kendaraan Acura taun 2020: ngundhakake batere, kunci mobil, ban warata, pangiriman bahan bakar, pangowahan ban mangsan lan panggantos batere mobil.

.