.

Pola Bolt Base Acura ILX 2020 Dr Sedan & Torsi Kacang Lug

Sparky Express

2020 Acura ILX 4 Dr Sedan Base Bolt Pattern and Lug Nut Torque

Tampilake Manual Pamilik Acura ILX 2020 Dr Sedan 4 kanggo informasi sing akurat lan akurat. Informasi sing ditampilake ing kaca iki dipikolehi saka macem-macem sumber lan akurat nalika tanggal dikirim.

Sparky Express minangka lokal pitulungan pinggir dalan panyedhiya ing Toronto lan ora afiliasi ing sembarang cara karo Acura. Sembarang informasi teknis sing diwenehake ing situs web kita mung kanggo tujuan informatif. Sinau luwih lengkap babagan layanan pitulung pinggir dalan.

Acura ILX 2020 Dr Sedan Base 4 Data
Pola Bolt 5x114.3 mm
Hub Bore 64.1 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M12x1.5
Nut Bolt Hex 19 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 80 * lbf · ft
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
.