.

Acura ILX Base 2020 ", Torsi Kacang Lug, Pola Bolt

Sparky Express

2020 Acura ILX 4 Dr Sedan Base 18" Option Lug Nut Torsi lan Spesifikasi Pola Bolt 

Tampilake Manual Pamilik Opsi Acura ILX 2020 Dr Sedan Base 4 "kanggo informasi sing akurat lan akurat. Informasi sing ditampilake ing kaca iki dipikolehi saka macem-macem sumber lan akurat nalika tanggal kasebut dikirim.

Sparky Express minangka lokal pitulungan pinggir dalan panyedhiya ing Toronto lan ora afiliasi ing sembarang cara karo Acura. Sembarang informasi teknis sing diwenehake ing situs web kita mung kanggo tujuan informatif. Sinau luwih lengkap babagan layanan pitulung pinggir dalan.

2020 Acura ILX 4 Dr Sedan Base 18 "Pilihan Data
Pola Bolt 5x114.3 mm
Hub Bore 64.1 mm
Kacang utawa Bolt kacang
Jinis Utas Bolt Kacang M12x1.5
Nut Bolt Hex 19 mm
Torsi Kacang utawa Bolt 80 pon · ft *
Mangga, konsultasi manual pangguna mobil sampeyan kanggo kisaran sing pas.
.