.

2019 Dodge Challenger SRT Hellcat Lug Nut Torsi

Sparky Express

Apa torsi roda lug roda kanggo Dodge Challenger SRT Hellcat 2019?

111 Ft-Lbs (150 N · m)

Kapan sampeyan butuh informasi iki?

Apa sampeyan ngganti ban sing rata, sampeyan ngganti roda, utawa jinis kerja sing mbutuhake sampeyan nyopot rodha ing Dodge Challenger SRT Hellcat 2019, penting yen sampeyan nggunakake torsi kacang roda sing disaranake pabrikan kanggo kendaraan sampeyan. Kanggo ngencengi kacang roda sampeyan kanthi spek sing disaranake pabrikan - 111 Ft-Lbs (150 N · m) - sampeyan butuh kunci torsi sing akurat lan bener Priksa manawa perkakas roda utawa bolt dibanting nalika rodhane "ing awang-awang" nanging kendharaan wis diturunake, tegese rodhane kudu cedhak karo lemah, meh nyentuh lemah utawa trotoar (gunakake cekak rodha supaya rodhane ora muter nalika nggawa kacang utawa bolt). Iki kanggo njamin torsi sing bener lan setelan rodha.

PARNGET! Ora nggunakake peralatan jacking sing cocog, alat, lan nut rod lug utawa teknik tort bolt sing bener, bisa uga cilaka lan karusakan kendaraan! Kacang lug utawa torsi bolt sing tepat penting banget kanggo mesthekake yen rodhane wis dipasang kanthi bener ing kendaraan. Nalika rodha dicopot lan dipasang maneh ing kendharaan, kacang / bolt lug kudu disuntik nganggo kunci torsi sing dikalibrasi kanthi bener nggunakake soket tembok jero enem sisi (hex). Sawise 25 mil (40 km), priksa torsi kacang / bolt kanggo mesthekake yen kabeh kacang lug / bolt dipasang kanthi bener ing rodha kasebut.

The wheel nut torque setting presented on this page has been collected from the Owner's Manual for your 2019 Dodge Challenger SRT Hellcat, published by Dodge Canada.

Sparky Express nyedhiyakake kaya ing ngisor iki layanan kanggo Dodge Challenger SRT Hellcat 2019: ngundhakake batere, kunci mobil, ban warata, pangiriman bahan bakar, pangowahan ban mangsan lan panggantos batere mobil.

.