.

Acura RLX Hybrid Wheel Lug Nut Torque Setting

Sparky Express

Apa setelan torsi kacang lug roda kanggo Hyura RLX Hybrid 2019?

94 pon ∙ ft (127 N ∙ m, 13 kgf ∙ m)

Kapan sampeyan butuh informasi iki?

Apa sampeyan ngganti ban sing rata, sampeyan ngganti roda, utawa jinis karya sing mbutuhake sampeyan nyopot rodha ing Acura RLX Hybrid 2019, sampeyan kudu nggunakake torsi kacang roda sing disaranake pabrikan kanggo kendaraan sampeyan. Kanggo ngencengi kacang roda sampeyan kanthi spek sing disaranake dening pabrikan - 94 lbf ∙ ft (127 N ∙ m, 13 kgf ∙ m) - sampeyan butuh kunci torsi sing akurat lan bener Priksa manawa perkakas roda utawa bolt dibanting nalika rodhane "ing awang-awang" nanging kendharaan wis diturunake, tegese rodhane kudu cedhak karo lemah, meh nyentuh lemah utawa trotoar (gunakake cekak rodha supaya rodhane ora muter nalika nggawa kacang utawa bolt). Iki kanggo mesthekake maca torsi lan setelan rodha sing bener.

PARNGET! Ora nggunakake peralatan jacking sing cocog, alat, lan nut rod lug utawa teknik tort bolt sing bener, bisa uga cilaka lan karusakan kendaraan! Kacang lug utawa torsi bolt sing tepat penting banget kanggo mesthekake yen rodhane wis dipasang kanthi bener ing kendaraan. Nalika rodha dicopot lan dipasang maneh ing kendharaan, kacang / bolt lug kudu disuntik nganggo kunci torsi sing dikalibrasi kanthi bener nggunakake soket tembok jero enem sisi (hex). Sawise 25 mil (40 km), priksa torsi kacang / bolt kanggo mesthekake yen kabeh kacang lug / bolt dipasang kanthi bener ing rodha kasebut.

Setelan torsi mur roda sing ditampilake ing kaca iki wis diklumpukake saka Manual Pamilik kanggo Acura RLX Hybrid 2019, diterbitake dening Acura Canada.

Sparky Express nyedhiyakake kaya ing ngisor iki layanan kanggo Acura RLX Hybrid taun 2019: ngundhakake batere, kunci mobil, ban warata, pangiriman bahan bakar, pangowahan ban mangsan lan panggantos batere mobil.

.