.

2001 Acura NSX Spesifikasi Torsi Kacang Lug

Sparky Express

2001 Informasi Torsi Lug Kacang Acura NSX XNUMX

Yen sampeyan pengin nginstal roda Acura NSX ing taun 2001, penting dingerteni pabrikan torsi kacang roda sing disaranake saka 2001 N · m (108 kgf · m, 11 lbf-ft).

Nggunakake torsi nut rodha sing tepat bisa mbantu majelis rodha wis dipasang kanthi aman. Nggunakake torsi sing disaranake dening pabrikan uga mbantu njamin ora ana tekanan sing gedhe banget utawa kurang banget kanggo majelis sing dipasang ing rodhane. Sadurunge sampeyan instal gembong sampeyan, priksa torsi sing disaranake kendaraan sampeyan.

.