.

Spesifikasi Torsi Kacang Kacang Acura MDX 2001

Sparky Express

2001 Acura MDX Lug Nut Torsi Spesifikasi: 108 N · m (11 kgf · m, 80 lbf-ft)

Yen sampeyan pengin nginstal roda ing Acura MDX ing 2001, kudu dingerteni babagan torsi kacang sing disaranake pabrikan yaiku 108 N · m (11 kgf · m, 80 lbf · ft).

Nggunakake torsi nut rodha sing tepat bisa mbantu majelis rodha wis dipasang kanthi aman. Nggunakake torsi sing disaranake dening pabrikan uga mbantu njamin ora ana tekanan sing gedhe banget utawa kurang banget kanggo majelis sing dipasang ing rodhane. Sadurunge sampeyan instal gembong sampeyan, priksa torsi sing disaranake kendaraan sampeyan.

.