.

2001 Lokasi Tiris Acura 3.2 TL

Sparky Express

2001 Lokasi Acura 3.2 TL Spare Ban Sekilas

Endi ban cadhangan sing ana ing kendaraan sampeyan? Mangkene pandhuan babagan cara ngatasi rodha cadhangan nalika urusan karo a darurat pinggir dalan:

  • Mbukak batang. Angkat tikar lantai trunk lan lantai trunk kanthi ngangkat ing pojok mburi.
  • Copot kit alat saka bagasi.
  • Copot samberan swiwi lan jupuk ban cadhangan saka sumur kasebut.
  • .