.

2001 Lokasi Spare Ban Acura 3.2 CL

Sparky Express

2001 Lokasi Kursi Spura Acura 3.2 CL, Sekilas

The ban cadhangan ing Acura 2001 CL 3.2 sampeyan dununge ana ing sangisore lantai batang, batang sampeyan (kompartemen koper). Kepiye carane akses:

  • Mbukak batang. Angkat tikar lantai trunk lan lantai trunk kanthi ngangkat ing pojok mburi.
  • Copot kit alat saka bagasi.
  • Copot samberan swiwi lan jupuk ban cadhangan saka sumur kasebut.
.