.

2001 Acura 3.2 Spesifikasi Torsi Lug Nut

Sparky Express

2001 Acura 3.2 CL Lug Nut Torsi Spesifikasi: 108 N · m (11 kgf · m, 80 lbf · ft)

Yen sampeyan pengin nginstal rodha ing Acura 2001 CL 3.2, penting sampeyan kudu ngerti manawa torsi roda gir sing disaranake pabrikan yaiku 108 N · m (11 kgf · m, 80 lbf · ft). Nggunakake torsi nut rodha sing tepat bisa mbantu majelis rodha wis dipasang kanthi aman.

Nggunakake torsi sing disaranake dening pabrikan uga mbantu njamin ora ana tekanan sing gedhe banget utawa kurang banget kanggo majelis sing dipasang ing rodhane. Sadurunge sampeyan instal gembong sampeyan, priksa torsi sing disaranake kendaraan sampeyan.

.