.

2001 Acura 3.2 Prosedur Ngundur Darurat CL

Sparky Express

2001 Acura 3.2 Prosedur Ngundur Darurat CL - Sekilas

Yen Acura 2001 CL 3.2 sampeyan kudu ditarik, nelpon layanan penarik profesional utawa, yen sampeyan kalebu salah sawijining organisasi, organisasi sing menehi pitulung ing pinggir dalan. Aja nggeret mobil sampeyan ing mburi kendaraan liyane nganggo tali utawa rantai. Mbebayani banget.

Ana telung jinis peralatan penarik profesional sing populer.

  • Peralatan Flat-Bed. Operator mbukak mobil sampeyan ing sisih mburi trek. Iki cara paling apik kanggo ngeterake Acura 2001 CL 3.2 sampeyan.
  • Piranti Angkat Rodha. Truk tow nggunakake rong tangan poros sing ana ing sangisore ban (ngarep utawa mburi) lan angkat saka lemah. Rong ban liyane isih tetep ing lemah. Iki minangka cara sing bisa ditrima kanggo narik Acura 2001 CL 3.2 sampeyan.
  • Peralatan Sling-Type. Truk tow nggunakake kabel logam kanthi pancing ing pungkasane. Pancing iki ngubengi bagean pigura utawa suspensi lan kabel diangkat ing pucuke mobil saka lemah. Suspensi mobil lan awak sampeyan bisa rusak banget. Cara penarik iki ora bisa ditampa.

Yen Acura 2001 CL 3.2 sampeyan ora bisa diangkut nganggo amben rata, mesthine kudu ditarik nganggo peralatan rodha-rodha kanthi rodha ngarep saka lemah. Yen amarga rusak, mobil sampeyan kudu ditarik nganggo roda ngarep ing lemah, coba lakoni ing ngisor iki:

  • Ngeculake rem parkir.
  • Miwiti mesin.
  • Ganti menyang D5, banjur menyang N.
  • Pateni mesin.

Preparasi penarik sing salah bakal ngrusak panularan. Tututi prosedur ing ndhuwur kanthi tepat. Yen sampeyan ora bisa ngirim transmisi utawa miwiti mesin (transmisi otomatis), mobil sampeyan kudu diangkut nganggo roda ngarep ing lemah.

Kanthi rodha ngarep ing lemah, luwih becik ngeterake mobil ora luwih saka 80 km (50 mil), lan supaya kacepetan nganti 55 km / jam (35 mph).

Yen sampeyan mutusake narik mobil kanthi papat roda ing lemah, priksa manawa sampeyan nggunakake bar tow sing dirancang kanthi bener lan dipasang. Siapke mobil kanggo nggeret kaya sing wis diandharake ing ndhuwur, lan pasang kunci kontak ing Aksesori (I) supaya setir ora dikunci. Priksa manawa radio lan barang sing dipasang ing soket daya aksesori dipateni supaya ora ngeculake batere.

Sistem kemudi bisa rusak yen setir dikunci. Ninggalake tombol kontak ing Aksesori (I), lan priksa manawa setir muter kanthi bebas sadurunge sampeyan wiwiti nggeret.

Nyoba ngangkat utawa nggeret mobil sampeyan nganggo bumper bakal nyebabake karusakan serius. Para bumper ora dirancang kanggo nyengkuyung bobote mobil.

.