.

2001 Acura 3.2 Spesifikasi & Lokasi Baterai CL

Sparky Express

2001 Acura 3.2 Spesifikasi Baterai CL & Rincian Lokasi

Konfirmasi rekomendasi batere mobil kasebut kanggo 2001 Acura 3.2 CLL, karo pengecer baterei lokal kanggo njamin pas:

  • Ukuran Kelompok: 24
  • Amps Planking Cold Minimal: 550
  • Lokasi Baterai: Kompartemen Mesin

Definisi Ukuran Kelompok: Dewan Baterai Internasional (BCI) menehi nomer lan surat menyang jinis batere mobil umum. Nomer lan huruf iki minangka standar ukuran kontainer maksimum, lokasi lan jinis terminal lan fitur kontainer khusus.

Definisi Amps Cranking Cold (CCA): Rating sing digunakake ing industri batere kanggo netepake kemampuan batere kanggo miwiti mesin ing suhu sing adhem. Tingkat CCA sing luwih dhuwur, mula batere sampeyan bakal saya akeh.
.