.

2001 Lokasi Acura 1.7 EL Spare Tirus

Sparky Express

2001 Lokasi Acura 1.7 EL Spare - Sekilas

The ban cadhangan ing 2001 Acura 1.7 EL sampeyan ana ing sangisore jubin, batang sampeyan (kompartemen koper). Cara ngakses:

  • Mbukak batang. Angkat tikar lantai trunk lan lantai trunk kanthi ngangkat ing pojok mburi.
  • Copot kit alat saka bagasi.
  • Copot samberan swiwi lan jupuk ban cadhangan saka sumur kasebut.
iklan
.