.

2001 Acura 1.7 EL Spesifikasi & Lokasi Baterai

Sparky Express

Spesifikasi Baterai Acura 2001 EL & Detil Lokasi

Konfirmasi iki rekomendasi batere mobil kanggo 2001 Acura 1.7 EL karo pengecer batere lokal kanggo mesthekake pas.

  • Ukuran Kelompok: 51
  • Amps Planking Cold Minimal: 410
  • Lokasi Baterai: Kompartemen Mesin
iklan

Definisi Ukuran Kelompok: Dewan Baterai Internasional (BCI) menehi nomer lan surat menyang jinis batere mobil umum. Nomer lan huruf iki minangka standar ukuran kontainer maksimum, lokasi lan jinis terminal lan fitur kontainer khusus.

Definisi Amps Cranking Cold (CCA): Rating sing digunakake ing industri batere kanggo netepake kemampuan batere kanggo miwiti mesin ing suhu sing adhem. Luwih dhuwur rating CCA ing batere kendaraan sampeyan, luwih gedhe batere wiwitan batere.
.