Jacking lan Angkat Tesla Model S

Danny Popen

Carane Jack lan Angkat Tesla Model S, Instructions

Sadurunge miwiti jacking lan ngangkat Tesla, ngerti yen kendaraan iki duwe titik jacking sing sempit lan spesifik lan sampeyan butuh bantalan karet khusus kanggo ngangkat mobil saka lemah.

Ngangkat lan jacking Tesla S, titik jacking. Gambar saka manual pemilik online Tesla S.

Prosedur Jacking

Kanggo jack Tesla S kanthi bener, tindakake langkah iki:

    • Yen Tesla S sampeyan dilengkapi suspensi udara, priksa manawa mode suspensi sampeyan wis aktif Dhuwur banget kanggo nyegah self-leveling, proses sing kedadeyan sanajan kendaraan sampeyan dipateni.
      • Pilih Controls > Suspension
      • Tekan pedal rem, banjur pilih Dhuwur banget kanggo nyetel suspensi menyang dhuwur maksimum.
      • Pilih Kontrol > Layanan > Mode Jacking kanggo mateni leveling dhewe.
    • Pasang jack pad ing titik jacking sing ditemtokake mung ing ngisor kendaraan.
    • Nyetel posisi jack sampeyan ing sangisore bantalan jack kanggo mesthekake yen dipusatake kanthi bener.
    • Angkat kendharaan Tesla S saka lemah lan tututi instruksi produsen jack utawa sistem angkat kanggo ngoperasikake jack.

    Video: Nggunakake bantalan jack Tesla

    @sparkyexpress #jack #tesla #ban #fyp #bantuan pinggir dalan #sparkyexpress #mekanik #teslatok ♬ Gettin' Jiggy Wit It - Will Smith

    Tulung dicathet

    Pènget! Sistem suspensi udhara kanthi otomatis tingkat dhewe, sanajan daya mati. Sampeyan kudu mateni sistem iki kanthi nggunakake mode Jack sadurunge ngangkat utawa jacking. Yen sampeyan ora mateni suspensi udara, Model S bisa nyoba kanggo tingkat dhewe, nyebabake karusakan serius, ciloko awak, utawa pati.

    Pènget! Aja ngunggahake Model S nalika kabel pangisi daya disambungake, sanajan ngisi daya ora lagi ditindakake.

    Pènget! Aja nggarap kendaraan sing ora didhukung kanthi bener. Mengkono bisa nyebabake karusakan serius, ciloko awak, utawa pati.

    Ati-ati! OJO angkat saka ngisor baterei utawa ril sisih. Selehake bantalan lengen angkat ing sangisore titik angkat awak sing wis ditemtokake. Lokasi sing ditampilake mung siji-sijine titik angkat sing disetujoni kanggo Model S. Ngangkat ing titik liyane bisa nyebabake karusakan. Karusakan sing disebabake salah ngangkat Model S ora dijamin dening garansi.

    Tulung dicathet! Jack Mode otomatis mbatalake nalika sampeyan drive liwat 4 mph (7 km / h).

    Tulung dicathet! Tesla Model S uga nyetel mode Jack kanthi otomatis yen ndeteksi kendaraan ora bisa ngedhunake dhuwur target, utawa yen ndeteksi obyek sing ndhukung bobot kendaraan (contone bumper kendaraan ngaso ing curb).

    Yen sampeyan duwe ban warata ing Tesla sing disebabake kuku, sekrup, utawa tusukan apa wae kanthi diameter kurang saka 0.25 inci, kita bisa ndandani ban sing kempes ing ngendi wae. Kita uga nyedhiyakake layanan ganti ban mangsan ing ngarep kanggo kabeh model Tesla. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi kita ing 647-819-0490.

    .