Pitulungan pinggir dalan dening Sparky Express

Kita nyedhiyakake pitulung ing pinggir dalan kanthi lokal, ing Toronto lan GTA.

Sadurunge narik mobil sampeyan, telpon utawa pesen layanan online. Umume, kita bisa ngatasi masalah mobil cilik (batere mati, kunci kunci ing mobil, ban datar utawa gas), kanthi rega sekedhik sampeyan bakal mbayar truk tow. Yen kita ora bisa ngatasi masalah mobil sampeyan, ora dikenani biaya!

Rega pitulungan pinggir dalan

njaluk Diwiwiti
Ilustrasi: SMS pelanggan Sparky Express kanggo pitulung ing pinggir dalan.

Area Jangkoan Bantuan ing pinggir dalan

Bantuan pinggir dalan, ilustrasi online.

lokasi

Ndeleng Area Cakupan

Umpan Balik Komunitas

Kaca Google Resmi
Pitulungan, rating ing pinggir dalan - ilustrasi.