Bantuan pinggir dalan: Baterei Boost, Kunci Mobil, Ban Kempes

Sparky Express® minangka layanan pitulungan pinggir dalan sing cepet lan terjangkau kanggo para pembalap tanpa liputan reguler saka panyedhiya Kanada liyane. Kita nyedhiyakake layanan pitulung otomatis kanggo kendaraan penumpang:

- Tambah baterei / mobil mlumpat wiwitan,

- Kunci mobil,

- Ganti ban kempes

- Pangiriman bahan bakar

Wilayah jangkoan: Toronto, Scarborough, Markham, Pickering, Ajax, Whitby lan Oshawa, ing Ontario, Kanada.

Wilayah Service
Layanan ngedongkrak baterei - wiwitan mobil. Bantuan pinggir dalan kanggo kendaraan sing ora bisa diwiwiti nalika baterei mati.

Layanan Nguatake Batere

Layanan ngedongkrak baterei kasedhiya kanggo kabeh merek lan model kendaraan. Ora ngerti apa sing kudu ditindakake nalika baterei mati ing kendaraan sampeyan? Kita bisa nulungi layanan ngedongkrak baterei profesional! Saka kendharaan penumpang nganti truk lan van, kita bisa nulungi sapa wae sing dadi sopir sing terdampar amarga baterei kendaraan mati.

Ora ketompo carane kendaraan sampeyan diparkir. Kita nyopir kendaraan sing luwih cilik sing bisa mlebu ing garasi parkir lemah, lan nggunakake paket booster cilik nanging kuat kanggo miwiti kendaraan sampeyan.

Nguatake Batere
Layanan kunci mobil. Layanan pitulungan pinggir dalan kanggo kunci mobil. Sopir wis ngunci kunci ing njero mobil.

Layanan Kunci Mobil

Apa sampeyan wis ngunci kunci ing njero kendaraan sampeyan? Layanan kunci mobil kasedhiya kanggo merek utawa model kendharaan apa wae! Bukak kunci kendaraan sampeyan tanpa goresan dening tukang kunci mobil pitulungan pinggir dalan profesional saka Sparky Express.

Kita mbukak kunci lawang mobil kanggo sedan, minivan, SUV, truk pick-up utawa kendaraan komersial, kalebu semi-truk. Sanajan mobil sampeyan duwe lawang tanpa bingkai, kita bisa mbukak kunci.

Kunci Mobil
Ganti ban Flat utawa ndandani kanggo ban punctured dening pucuk utawa meneng. Layanan pitulungan pinggir dalan kanggo pembalap sing terdampar amarga ban kempes.

Layanan Ban Flat

Mangkene apa sing bisa ditindakake kanggo sampeyan nalika sampeyan pesen layanan ban kempes: kita bisa nginstal ban serep (donut), utawa, yen ban kempes disebabake paku utawa sekrup, kita bisa ndandani kanthi bener ing ngendi sampeyan lagi. !

Kadhangkala ndandani ban sampeyan nggunakake colokan ban bisa uga minangka perbaikan sementara, teknologi ban kita bakal menehi saran ing situs yen ban kempes sampeyan kudu ditambal ing njero. Potongan sing luwih gedhe tinimbang 0.25 inci ora bisa dipasang, yen ana tusukan ing sidewall ban sampeyan, ora bisa didandani lan ban serep (donut) kudu dipasang.

Ban Flat
Layanan pangiriman bahan bakar. Layanan pitulungan pinggir dalan kanggo para pembalap sing terdampar amarga kehabisan bensin.

Layanan Pengiriman Bahan Bakar

Bensin utawa diesel ing dalan? Yen sampeyan terdampar amarga kehabisan bahan bakar, layanan kiriman bahan bakar bisa mbantu sampeyan metu saka kahanan iki kanthi cepet. Kita bakal nggawa sampeyan 10 liter bensin utawa solar supaya sampeyan bisa bali ing dalan.

Mung supaya kita ngerti ngendi sampeyan lan kita bakal ngirim salah siji pembalap kita langsung karo sawetara bahan bakar kanggo nggawa sampeyan bali ing dalan lan tekan stasiun bensin sabanjuré kanggo ngisi-up tank bensin.

Pangiriman Bahan bakar
  • Jam kerja bantuan pinggir dalan.

    Jam Bisnis

    Sparky Express kasedhiya kanggo nanggapi panjalukan pitulungan pinggir dalan ana kanggo ana saka 6:00 kanggo 6:00. Sajrone jam kasebut, sampeyan bisa langsung hubungi kita liwat telpon. Layanan kita kasedhiya ing wilayah jangkoan, nanging gumantung ing ngendi kita, kita uga bisa nulung sampeyan ing lokasi liyane.

  • Bantuan pinggir dalan, njaluk layanan liwat telpon.

    Book Miturut Telpon

    Yen sampeyan kesusu lan pengin ngomong karo kita liwat telpon, hubungi (647)-819-0490 sajrone jam kerja. Kita bakal nemtokake kanthi cepet, jinis layanan apa sing sampeyan butuhake, yen bisa nyedhiyakake layanan kasebut, lan ETA ing lokasi sampeyan. Sampeyan uga bisa sms lokasi urip supaya kita bisa nemokake sampeyan.

  • Bantuan pinggir dalan, buku online. Rega transparan.

    Pesen Online

    Yen sampeyan ora kesusu lan pengin pesen salah sawijining layanan sing kasedhiya online (baterei boost / jump start, kunci mobil, layanan ban kempes, kiriman bahan bakar, lsp), sampeyan bisa nindakake kapan wae, lan bakal ngubungi sampeyan liwat telpon. , pesen teks utawa email kanggo netepake rincian, eta. Ora ana kertu kredit utawa ndhaptar, proses kasebut gampang!

  • Pitulung pinggir dalan, mbayar langsung menyang teknisi sing wis nanggapi telpon sampeyan. Kita nggunakake Pembayaran Square.

    pembayaran

    Layanan pitulung pinggir dalan kita ora mbutuhake anggota. Prices ditampilake ora kalebu pajak. Nalika pesenan online utawa liwat telpon, ora perlu kertu kredit. Kabeh pambayaran kudu rampung sawise kerja, pelanggan bisa mbayar teknologi kasebut kanthi pribadi liwat kertu debit utawa kredit, Apple Pay, Google Pay utawa awis. Kuitansi bakal diwenehake langsung liwat SMS utawa email.

1 of 4